Menu

Products

BORA EXPERIENCE

Virksomhed

Service

Bestil katalog

Dine oplysninger

Bestil det eksklusive BORA Magasin med informationer om vores køkkensystemer og spændende historier fra BORAs verden.
Vær opmærksom på følgende: Felterne med * skal udfyldes.
BORA EXPERIENCE

BORA EXPERIENCE

Products

Produkter

Privatlivspolitik

1)  Information om indsamling af personoplysninger og kontaktinformation for den ansvarlige

1.1 Vi glæder os over dit besøg på vores websted og siger tak for din interesse. I det følgende vil vi informere dig om vores håndtering af dine personoplysninger ved brug af vores websted.
Personoplysninger er i den forbindelse alle de data, som du kan identificeres med personligt.

1.2 Den ansvarlige for databehandlingen på denne websted i medfør af persondataforordningen (GDPR) er "BORA Vertriebs GmbH & Co KG, Innstraße 1, A-6342 Niederndorf, +435373622500, mail(at)bora.com. Den ansvarlige for behandlingen af personoplysninger er den naturlige eller juridiske person, som alene eller sammen med andre træffer afgørelse om formålet og midlerne i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

1.3 Den ansvarlige har udpeget en tilsynsførende for databeskyttelse til dette websted med følgende kontaktdata: "Bernhard Johne, Innstraße 1, A-6342 Niederndorf,
+498035907168, dataprotection(at)bora.com"

1.4 Dette websted bruger en SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige årsager og til beskyttelse af overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. bestillinger eller henvendelser til den ansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse på tegnfølgen ”https://” og på låsesymbolet i din browserlinje.


2) Dataregistrering ved besøg af vores websted

Ved udelukkende informatorisk brug af vores websted, altså hvis du ikke registrerer dig eller på anden vis sender os informationer, indsamler vi kun den slags data, som din browser overfører til vores server (såkaldte ”server-logfiles”). Når du åbner webstedet, registrerer vi de følgende data, som er teknisk nødvendige for at kunne vise dig webstedet:

  • Vores besøgte websted
  • Dato og klokkeslæt for besøget
  • Mængden af sendte data i byte
  • Kilde/henvisning, som førte dig til siden
  • Anvendt browser
  • Anvendt operativsystem
  • Anvendt IP-adresse (i givet fald i anonymiseret form)

Behandlingen sker i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f GDPR, persondataforordningen (herefter GDPR) på grundlag af vores berettigede interesse for forbedring af stabiliteten og funktionaliteten af vores websted. Videregivelse eller anvendelse af dataene på anden vis finder ikke sted. Vi forbeholder os dog retten til at kontrollere server-logfiles efterfølgende, hvis konkrete holdepunkter tyder på retsstridig brug.

3) Cookies

For at gøre besøget på vores websted attraktivt og muliggøre anvendelsen af bestemte funktioner, anvender vi såkaldte cookies på forskellige sider. Der er tale om små tekstfiler, som gemmes på din enhed. Nogle af de af os anvendte cookies slettes igen efter afslutning af browser-sessionen, altså efter lukning af din browser (såkaldte sessions-cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og gør det muligt for os eller vores partnervirksomheder (cookies fra tredjepartsudbydere) at genkende din browser ved det næste besøg (persistent cookies). Gemmes cookies, indsamler og bearbejder disse i individuelt omgang bestemte brugerinformationer som browser- og placeringsdata samt IP-adresser. Persistente cookies slettes automatisk efter en angiven varighed, som kan variere alt efter cookie.

Hvis der behandles personoplysninger af enkelte af vores implementerede cookies, sker behandlingen enten i henhold til art. 6 stk. 1 lit. b GDPR til opfyldelse af aftalen eller i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f GDPR til bevaring af vores berettigede interesse for den bedst mulige funktionalitet af webstedet samt en kundevenlig og effektiv udformning af besøget på siden.

Vi arbejder muligvis sammen med reklamepartnere, som hjælper os med at gøre vores internettilbud mere interessant. Til dette formål gemmes der også cookies fra partnervirksomheder på din harddisk ved besøget på vores websted (cookies fra tredjepartsudbydere). Hvis vi samarbejder med førnævnte reklamepartnere, informeres du individuelt og særskilt om anvendelsen af sådanne cookies og omfanget af de indsamlede informationer i de følgende afsnit.

Vær opmærksom på, at du kan indstille din browser sådan, at du informeres om placeringen af cookies og kan bestemme enkeltvist over modtagelsen af disse eller udelukke modtagelsen af cookies i bestemte tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig i forhold til, hvordan den administrerer cookie-indstillinger. Dette er beskrevet i hver browsers hjælpemenu, hvor det er forklaret, hvordan du kan ændre dine cookie-indstillinger. Du finder dette for de enkelte browsere via de følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en

Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=fr_CA&viewlocale=en_US

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html


Bemærk venligst, at en manglende accept af cookies kan medføre, at webstedets funktionalitet bliver begrænset.


4) Kontakt

Når du tager kontakt til os (f.eks. via en kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. Det fremgår af den enkelte kontaktformular hvilke data, som indsamles. Disse data gemmes og sendes udelukkende med det formål at besvare din henvendelse dvs. til optagelse af kontakt og den dermed forbundne, tekniske administration.

Retsgrundlaget for behandlingen af dataene er vores berettigede interesse i at besvare din henvendelse i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Er målet med din henvendelse at slutte en aftale, er følgende retsgrundlag for behandlingen art. 6 stk. 1 lit. b GDPR. Dine data slettes efter afsluttet behandling af din henvendelse. Dette er tilfældet, hvis det fremgår af omstændighederne, at den pågældende sag er afsluttet og såfremt sletningen ikke hindres af lovmæssige opbevaringsfrister.


5) Brug af dine data til direkte reklame 5.1

5.1 Tilmelding til vores e-mail-nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt informationer om vores tilbud. Din e-mail-adresse er den eneste obligatoriske oplysning for at modtage nyhedsbrevet. Angivelse af eventuelle, yderligere data er frivillig og anvendes for at kunne tiltale dig personligt. Vi anvender den såkaldte double opt-in metode til forsendelse af nyhedsbrevet. Dette betyder, at vi først sender dig et e-mail-nyhedsbrev, når du udtrykkeligt har bekræftet, at du indvilger i at modtage nyhedsbreve. Vi sender dig herefter en bekræftelsesmail, hvor du ved at klikke på et link bedes bekræfte, at du vil modtage nyhedsbreve i fremtiden.

Ved aktivering af bekræftelseslinket meddeler du os din indvilligelse i brugen af dine personoplysninger i henhold til art. 6 stk. 1 lit. a GDPR. Ved tilmelding til nyhedsbrevet gemmer vi din IP-adresse fra din internet service-provider (ISP) samt dato og klokkeslæt for tilmeldingen for at kunne undersøge muligt misbrug af din e-mailadresse på et senere tidspunkt. De indsamlede data ved tilmelding til nyhedsbrevet bruges udelukkende til reklamemæssig henvendelse via nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid via linket i nyhedsbrevet eller ved at give besked til den førnævnte ansvarlige. Efter afmelding slettes din e-mailadresse omgående fra e-maillisten for vores nyhedsbrev, hvis du ikke udtrykkeligt har indvilliget i en fortsat brug af dine data, eller en lovmæssigt godkendt, fortsat dataanvendelse er forbeholdt fra vores side, hvilket vi informerer dig om i det følgende.

5.2 Reklame via brevpost

På grundlag af vores berettigede interesse for personaliseret direkte markedsføring forbeholder vi os retten til at gemme dit for- og efternavn, din adresse og – så vidt vi har modtaget disse ekstra oplysninger fra dig indenfor kontraktforholdets rammer – din titel, akademiske grad, dit fødselsår og din erhvervs-, branche eller virksomhedsbetegnelse iht. art. 6 stk. 1 lit. f GDPR og at anvende disse til tilsendelse af interessante tilbud og informationer om vores produkter via brevpost.

Du kan modsige dig opbevaringen og brugen af dine data til dette formål til enhver tid ved at give den ansvarlige besked.


6) Brug af sociale medier: Social plugins

6.1 Facebook-plugins med Shariff-løsning

På vores websted benyttes såkaldte social plugins ("plugins") fra det sociale netværk Facebook, der drives af Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook").

For at øge sikkerheden af dine data under dit besøg på vores websted er disse knapper ikke integreret ubegrænset i siden som plugins, men blot ved brug af et HTML-link. Via denne integrationstype garanteres det, at der endnu ikke oprettes forbindelse til Facebooks servere ved opkald af en side på vores websted, som indeholder sådanne trykknapper. Ved klik på trykknappen åbnes der et nyt browservindue og opkalder Facebooks side, hvor du kan interagere med plugins (evt. efter indtastning af dine login-data).

Facebook Inc. med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Formål og omfang af dataindsamling og den videre behandling og brug af data gennem Facebook samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder i den forbindelse til sikring af dit privatliv kan findes under datasikringsinformationer hos Facebook:
http://www.facebook.com/policy.php

6.2 Pinterest-plugin som Shariff-løsning

På sælgerens side benyttes såkaldte social plugins ("plugins") fra det sociale netværk Pinteres, der drives af Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA, 94103, USA (”Pinterest”).

For at øge beskyttelsen af dine data under dit besøg på vores websted er disse knapper ikke integreret ubegrænset i siden som plugins, men blot ved brug af et HTML-link. Via denne integrationstype garanteres det, at der endnu ikke oprettes forbindelse til Pinterests servere ved opkald af en side på vores websted, som indeholder sådanne trykknapper. Ved klik på trykknappen åbnes der et nyt browservindue og opkalder Pinterests side, hvor du kan interagere med plugins (evt. efter indtastning af dine login-data).

Formål og omfang af dataindsamling og den videre behandling og brug af data gennem Pinterest samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder i den forbindelse til sikring af dit privatliv kan findes under datasikringsinformationer hos Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

6.3 Twitter-plugin som Shariff-løsning

På vores websted benyttes såkaldte social plugins ("plugins") fra mikroblogging-tjenesten Twitter, der drives af Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA ("Twitter").

For at øge beskyttelsen af dine data under dit besøg på vores websted er disse knapper ikke integreret ubegrænset i siden som plugins, men blot ved brug af et HTML-link. Via denne integrationstype garanteres det, at der endnu ikke oprettes forbindelse til Twitters servere ved opkald af en side på vores websted, som indeholder sådanne trykknapper. Ved klik på trykknappen åbnes der et nyt browservindue og opkalder Twitters side, hvor du kan interagere med plugins (evt. efter indtastning af dine login-data).

Twitter Inc. med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Formål og omfang af dataindsamling og den videre behandling og brug af data gennem Twitter samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder i den forbindelse til sikring af dit privatliv kan findes under datasikringsinformationer hos Twitter:
https://twitter.com/en/privacy

7) Brug af sociale medier: Videoer

Anvendelse af YouTube-videoer

Dette websted anvender YouTube-indlejringsfunktionen til visning og afspilning af videoer fra udbyderen ”YouTube”, som hører til Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”).

Herved anvendes det udvidede databeskyttelsesmodus, som efter udbyderens angivelser først sætter en lagring af brugerinformation i gang ved afspilning af videoen/videoerne. Startes afspilning af indlejrede YouTube-videoer, anvender udbyderen ”YouTube” cookies for at samle informationer om brugeradfærd. Ifølge anvisninger fra ”YouTube” tjener disse blandt andet til at indsamle videostatistikker, forbedre brugervenligheden og undgå misbrug. Hvis du er logget ind hos Google, tildeles dine data direkte til din konto, hvis du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker tildelingen med din profil hos YouTube, skal du logge dig ud, inden du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, som ikke er logget ind) som brugsprofil og analyserer disse. En sådan analyse sker især iht. art. 6 stk. 1 lit.f GDPR på basis af den berettigede interesse fra Google for personaliseret reklame, markedsundersøgelse og / eller passende udformning af webstedet. Du har ret til at gøre indsigelse mod dannelsen af denne brugerprofil, hvilket gøres ved at rette henvendelse til YouTube.

Uafhængigt af en afspilning af de indlejrede videoer oprettes ved hver åbning af dette websted forbindelse til Google-netværket ”DoubleClick”, hvilket kan udløse videre databehandlingsprocesser uden vores indflydelse.

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Du finder yderligere informationer til databeskyttelse hos ”YouTube” i udbyderens privatlivspolitik på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy


8) Online-marketing

Brug af Google AdWords conversion-tracking

Dette websted anvender det online reklameprogram "Google AdWords" og inden for rammerne af Google AdWords conversion-tracking fra Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Vi bruger tilbuddet fra Google AdWords for at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamemateriale på eksterne websteder. I relation til reklamekampagnernes data kan vi undersøge, hvor succesfulde de enkelte reklametiltag er. Vi følger dermed interessen for at vise dig reklame, som er interessant for dig, for at udforme vores websted mere interessant for dig og for at opnå en fair beregning af reklameomkostninger.

Cookien til conversion-tracking sættes, når en bruger klikker på en AdWords-annonce fra Google. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på dit computersystem. Disse cookies mister som regel deres gyldighed efter 30 dage og tjener ikke til personlig identificering. Når brugeren besøger bestemte sider og cookien ikke er udløbet endnu, kan Google og vi registrere, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet videresendt til siden. Hver Google AdWords-kunde får en forskellig cookie. Cookies kan dermed ikke spores via AdWords-kunders websteder. De informationer, som conversion-cookies indsamler, tjener til at udfærdige conversion-statistikker for AdWords-kunder, som har besluttet sig for conversion-tracking. Kunderne erfarer det samlede antal brugere, som klikker på deres annonce og videreledes til en side med et conversion-tracking-tag. De får dog ikke oplyst nogen oplysninger, hvormed brugere kan identificeres personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i tracking, kan du blokere dette ved at deaktivere cookien for Google conversion-tracking gennem din internetbrowser under brugerindstillinger. På den måde vil du ikke være en del af conversion-tracking statistikkerne. Vi bruger Google Adwords på grund af vores berettigede interesse for målrettet reklame iht. art. 6 stk. 1 lit. f GDPR.

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

På nedenstående internetadresse får du yderligere informationer om Googles bestemmelser om datasikkerhed: https://policies.google.com/privacy?gl=de&hl=en

Du kan deaktivere cookies til visningsindstillinger permanent ved at forhindre disse gennem en indstilling i din browser-software eller ved at downloade og installere et browser-plugin fra det følgende link: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk venligst, at bestemte funktioner på dette websted muligvis ikke eller kun i begrænset omfang kan bruges, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.


9) Webanalysetjenester

9.1 Google (Universal) Analytics

- Google Analytics

Denne webside bruger Google Analytics, en webanalyseværktøj fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics anvender såkaldte ”cookies”, tekstfiler, som gemmes på din computer og muliggør en analyse af brugen af webstedet. De via cookien indhentede informationer om din brug af dette websted (inklusive din forkortede IP-adresse) videresendes som regel til en server hos Google i USA og gemmes der.

Dette websted anvender udelukkende Google Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp()", som sikrer en anonymisering af IP-adressen gennem afkortning og udelukker en personlig identificering. Via udvidelsen forkortes IP-adressen forinden af Google inden for medlemslandene i den Europæiske Union eller i andre lande, som har underskrevet aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde bliver den fulde IP-adresse overført til en server hos Google i USA og forkortet dér. I disse undtagelsestilfælde sker behandlingen i henhold til art. 6, stk. 1, lit. f GDPR på grundlag af vores berettigede interesse i den statistiske analyse af brugeradfærden til optimerings- og marketingformål.

Google vil på vores vegne benytte disse informationer til at evaluere din brug af webstedet, til at opstille rapporter om webstedaktiviteter og til at levere yderligere tjenester vedrørende brug af websted og internet i relation til os. Den IP-adresse, som din browser har videreformidlet inden for rammerne af Google Analytics, vil ikke blive samkørt med andre data fra Google. En lagring af cookies kan forhindres ved at indstille din browser-software tilsvarende; vi gør dog opmærksom på, at du i dette tilfælde ikke vil kunne benytte websiden i sit fulde omfang. Du kan yderligere forhindre indhentning af de af cookies genererede data og indhentede data (inkl. din IP-adresse) om din brug af websiden af Google samt bearbejdning af disse data via Google ved at downloade og installere browser-plugin fra følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Alternativt til et browser-plugin eller inden for mobile enheders browsere kan du klikke på følgende link for at sætte en opt-out-cookie, som forhindrer fremtidig registrering via Google Analytics inden for dette websted (denne opt-out-cookie fungerer kun i denne browser og kun til denne domæne, hvis du sletter dine cookies i browseren, skal du klikke på linket igen:

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Du finder yderligere informationer om håndtering af brugerdata hos Google Analytics i Google’s privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en


9.2 Matomo (tidligere Piwik)

På dette websted indsamles og gemmes data under brug af webanalysetjeneste-softwaren Matomo (www.matomo.org), en tjeneste tilhørende udbyderen InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand, (”Matomo”) på grundlag af vores berettigede interesse i den statistiske analyse af brugeradfærden til optimerings- og marketingformål i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Ud fra disse data kan der genereres og analyseres brugsprofiler, som er blevet pseudonymiseret til formålet. I den forbindelse kan der bruges cookies. Cookies er små tekstfiler, som gemmes lokalt i internet-browserens midlertidige hukommelse hos webstedets besøgende. Cookies muliggør blandt andet, at internet-browserens genkendes. Data indsamlet med Matomo-teknologien (herunder din-pseudonymiserede IP-adresse) behandles på vores servere.

De af cookien genererede informationer i den pseudonyme brugerprofil bruges ikke til at identificere den besøgende på webstedet personligt og samkøres ikke med personoplysninger om pseudonymets bruger.

Hvis du ikke er indforstået med, at disse data fra dit besøg gemmes og analyseres, kan du til enhver tid nægte lagringen og analysen via et klik på musen. I så fald gemmes der en såkaldt opt-out-cookie i din browser, som gør, at Matomo ikke indsamler data fra din session. Bemærk venligst, at en komplet sletning af dine cookies medfører, at også denne opt-out-cookie slettes og evt. skal genaktiveres af dig.

10) Retargeting/ remarketing/ anbefalingsreklame

Google AdWords Remarketing

Vores websted bruger funktionerne fra Google AdWords remarketing. Hermed reklamerer vi for dette websted i Google-søgeresultaterne samt på tredjeparts-websteder. Udbyderen er Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Til dette formål sætter Google en cookie i browseren på din enhed, som automatisk muliggør interessebaseret reklame vha. et anonymt cookie-ID og på grundlag af de sider, du har besøgt. Behandlingen sker på grundlag af vores berettigede interesse for den optimale markedsføring for vores websted iht. art. 6 stk. 1 lit. f GDPR.

En yderligeregående databehandling sker kun, såfremt du over for Google har accepteret, at din internet- og app-browserhistorik fra Google knyttes til din Google-konto og informationer fra din Google-konto anvendes til personalisering af reklamer, som du ser på nettet. Hvis du i dette tilfælde er logget ind på Google under besøget af vores websted, anvender Google dine data sammen med Google Analytics-data for at danne og definere målgruppelister for generel enheds-remarketing. Dertil knyttes dine personoplysninger fra Google midlertidigt sammen med Google Analytics-data for at danne målgrupper.

Du kan deaktivere brugen af cookies til annoncetilpasning permanent ved at downloade og installere et browser-plugin via følgende link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Alternativt kan du informere dig om og tilpasse indstillinger til lagring af cookies ved Digital Advertising Alliance på internetadressen www.aboutads.info. Til sidst kan du indstille din browser sådan, at du informeres om lagring af cookies og enkeltvist bestemme over modtagelsen af cookies eller udelukke modtagelsen af cookies i bestemte tilfælde eller generelt. Ved afvisning af cookies kan funktionaliteten af vores websted være begrænset.

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Yderligere informationer og privatlivspolitikken angående reklame og Google kan du se her:
https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en

 

11) Tools og andet

11.1 Google Maps

På vores websted anvender vi Google Maps (API) fra Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Maps er en webtjeneste til visning af interaktive (land-) kort med visuelle, geografiske informationer. Ved brug af denne tjeneste får du vist vores beliggenhed og en mulig rutevejledning.

Allerede ved åbning af de undersider, hvor der er integreret et kort fra Google Maps, sendes informationer om din brug af vores side (som f.eks. din IP-adresse) til en Google-server i USA og gemmes der. Dette sker uafhængigt af, om Google stiller en brugerkonto til rådighed, som du er logget på med, eller om der ikke findes nogen brugerkonto. Hvis du er logget ind på Google, knyttes dine data direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker tilknytningen til din Google-profil, skal du logge dig ud før åbning af siden. Google gemmer dine data (selv for brugere, som ikke er logget ind) som brugsprofil og analyserer disse. En sådan analyse sker især iht. art. 6 stk. 1 lit. f GDPR på grundlag af Googles berettigede interesse i en visning af personaliseret reklame, markedsundersøgelse og/eller behovssvarende udformning af webstedet. Du har ret til at modsige dig dannelsen af denne brugerprofil, hvilket gøres ved at rette henvendelse til Google.

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Hvis du ikke er indforstået med den fremtidige videregivelse af dine data til Google ved brug af Google Maps, har du også mulighed for at slå webtjenesten fra Google Maps fuldstændigt fra ved at slå JavaScript fra i din browser. Google Maps og dermed også kortvisningen på dette websted kan i så fald ikke anvendes.

Brugsbetingelserne fra Google kan du se på
www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html. Yderligere brugsbetingelser for Google Maps finder du på på www.google.com/intl/de_US/help/terms_maps.html

Udførlige informationer til databeskyttelse i sammenhæng med brugen af Google Maps finder du på Googles websted (”Google Privacy Policy”): http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

11.2 Google Web Fonts

Denne side bruger såkaldte web fonts til ensartet visning af skrifttyper, som stilles til rådighed af Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Ved åbning af denne side downloader din browser de krævede web fonts i din browser-cache for at kunne vise tekster og skrifttyper korrekt.

Til dette formål skal din browser oprette forbindelse til Google-servere. Herved får Google kendskab til, at vores websted åbnes over din IP-adresse. Brugen af Google Web Fonts sker af interesse for en ensartet og tiltalende visning af vores online-tilbud. Dette udgør en berettiget interesse i medfør af art. 6, stk. 1, lit. F GDPR. Hvis din browser ikke understøtter web fonts, anvendes en standardskrifttype fra din computer.

Google LLC med hjemsted i USA er certificeret for den us-europæiske databeskyttelsesoverenskomst ”Privacy Shield”, som garanterer overholdelsen af det databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Yderligere informationer til Google Web Fonts finder du på:
https://developers.google.com/fonts/faq

og i Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy/


12) Den registreredes rettigheder

12.1 Den gældende databeskyttelseslov garanterer dig omfattende rettigheder over for den ansvarlige angående behandling af dine personoplysninger som registreret (indsigts- og interventionsrettigheder), hvilke vi informerer dig om i det følgende:

  • Indsigtsret iht. art. 15 GDPR: Du har ret til indsigt i de personoplysninger, som vi behandler, de behandlingsformål eller kategorier af modtagere, som dine data videregives til, den planlagte lagringstid eller kriterierne for fastlæggelsen af lagringstiden, forekomsten af en ret til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen, indsigelse mod behandlingen, klage til en tilsynsmyndighed, oprindelse af dine data, hvis disse ikke blev indsamlet af os hos dig, forekomsten af automatiske afgørelser, herunder profilering og evt. meningsfulde oplysninger om logikken heri samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling, samt din ret til underretning af, hvilke garantier, som består iht. art. 46 GDPR ved videreformidling af dine data i tredjelande;

  • Ret til berigtigelse iht. art. 16 GDPR: Du har ret til at få berigtiget urigtige data uden unødig forsinkelse og/eller fuldstændiggørelse af dine ufuldstændige data, som er gemt hos os;

  • Ret til sletning iht. art. 17 GDPR: Du har ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis forudsætningerne i art. 17 stk. 1 GDPR gør sig gældende. Denne ret består dog ikke, hvis behandlingen sker for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed, for at overholde en retlig forpligtelse, af hensyn til samfundsinteresser eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares;

  • Ret til begrænsning af behandling iht. art. 18 GDPR: Du har ret til at forlange begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, så længe rigtigheden af dine data kontrolleres, hvis du afviser en sletning af dine data på grund af utilladelig databehandling og i stedet forlanger en indskrænkning af behandlingen af dine data, hvis du skal bruge dine data til fremsættelse, udøvelse eller forsvar af retskrav, efter at vi ikke længere har brug for disse data efter tvangsopnåelse, eller hvis du af særlige grunde har gjort indsigelse, så længe det ikke er slået fast, om vores berettigede grunde er overvejende;

  • Ret til underretning iht. art. 19 GDPR: Hvis du gør retten til berigtigelse, sletning eller indskrænkning gældende over for den ansvarlige, er han/hun forpligtet til at give meddelelse om berigtigelse eller sletning af dataene eller indskrænkning af behandlingen til alle modtagere, som dine personoplysninger er blevet gjort tilgængelige for, medmindre dette viser sig værende umuligt eller forbundet med en uforholdsmæssigt stor indsats. Du har ret til at blive underrettet om disse modtagere.

  • Ret til dataportabilitet iht. art. 20 GDPR: Du har ret til at modtage eller forlange videregivelse af dine personoplysninger til andre ansvarlige i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format, så vidt dette er teknisk muligt;

  • Ret til ophævelse af meddelte indvilligelser iht. art. 7 stk. 3 GDPR: Du har ret til at ophæve en meddelt indvilligelse i behandling af data til enhver tid med fremtidig virkning. I tilfælde af ophævelse sletter vi de berørte data omgående, såfremt en videre behandling ikke kan kræves på et retsgrundlag for behandling uden indvilligelse. Gennem ophævelse af indvilligelsen berøres retmæssigheden af behandlingen fra indvilligelsen til ophævelsen ikke;

  • Ret til at indgive klage iht. art. 77 GDPR: Hvis du er af den opfattelse, at behandlingen af dine personoplysninger strider mod GDPR, har du – uden det berører andre administrative klageadgange eller adgang til retsmidler – ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du har dit sædvanlige opholdssted, dit arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

12.2 RET TIL INDSIGELSE

HVIS VI INDENFOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER PÅ GRUND AF VORES OVERVEJENDE BERETTIGEDE INTERESSE, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AF GRUNDE, DER VEDRØRER DIN SÆRLIGE SITUATION, AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED FREMTIDIG VIRKNING.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE BERØRTE DATA. EN VIDERE BEHANDLING FORBEHOLDES DOG, HVIS VI KAN PÅVISE VÆGTIGE, LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, DER GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER BEHANDLINGEN ER NØDVENDIG FOR, AT RETSKRAV KAN FASTLÆGGES, GØRES GÆLDENDE ELLER FORSVARES.

HVIS DINE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES AF OS MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE BERØRTE DATA TIL DIREKTE MARKEDSFØRINGSFORMÅL.


13) Varighed af lagringen af personoplysninger

Varighed af lagringen af personoplysninger fastsættes på baggrund af den enkelte, lovmæssige opbevaringsfrist (f.eks. handels- og skatteretlige opbevaringsfrister). Efter udløb af fristen slettes de pågældende data på rutinemæssig vis, såfremt de ikke længere er påkrævede til kontraktopfyldelse eller kontraktincitament, og/eller der ikke består nogen berettiget interesse for videre lagring.

Popup Picture
Besøg en af vores forhandlere
Find Forhandler