Menu
Produits Expérience

Commander le catalogue

Vos informations

Commandez le magazine BORA en exclusivité, gratuitement, et découvrez tout ce qu’il faut savoir sur nos produits et d’autres histoires fascinantes sur le monde de BORA.
Les champs marqués par un signe * sont obligatoire.
Headerbild_Messen_und_Termine_L_9-18.jpg Headerbild_Messen_und_Termine_m_9-18.jpg

SALONS ET RENDEZ-VOUS

Les évènements importants tels que les salons EuroCucina (Milan), Living Kitchen (Cologne) ou area30 (Löhne) sont pour nous l’occasion d’attirer les regards des visiteurs professionnels comme des clients finaux sur les produits et la marque BORA.

BORA au salon Living Kitchen 2019

BORA au salon Living Kitchen 2019
Salon
Batibouw 2019

Batibouw 2019

21.02.am

Batibouw is de grootste vakbeurs voor bouwen en renoveren in België. De beurs vindt elk jaar plaats in het NPO Brussels Exhibition Center en fungeert als ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende leveranciers binnen de bouwsector - van hypotheekverstrekkers tot ambachtslieden. Bezoekers krijgen informatie over innovaties en trends en kunnen deelnemen aan forumdiscussies, seminars en soortgelijke evenementen. Exposanten kunnen er nieuwe producten en productwijzigingen voorstellen en contacten leggen en onderhouden. Beleef de revolutie in keukendesign van dichtbij: ontdek zelf de BORA kookveldafzuigingen en laat u overtuigen door het feit dat het ontwikkelde systeem de kookdampen probleemloos naar beneden afzuigt en absolute ontwerpvrijheid toelaat. Of het nu BORA Basic, BORA Classic of BORA Professional is: de BORA afzuigingen betekenen het einde van de afzuigkap.

Durée de l’évènement

21.02.am - 3.03.am

Coût:

Prijs luide organisator

Lieu de l’évènement:

Messestand 11

Afficher plus
Afficher moins
Salon
Sadecc 2019

Sadecc 2019

5.04.am

Om de twee jaar vindt de Franse keukenvakbeurs SADECC plaats in Parijs in Frankrijk. Op de beurs kan men de leidende keukenmerken, belangrijke marktspelers, nieuwe trends, nieuwe leveranciers en nog veel meer ontdekken. Ook in Frankrijk wil BORA het einde van de afzuigkap bewerkstelligen en het vakpubliek overtuigen met innovatieve keukentrends. BORA stelt er de nieuwste kookveldtrends voor en maakt het mogelijk om het BORA principe live te ervaren. Daarnaast kunnen mensen aan de BORA experts advies of informatie vragen over de kookveldafzuigingen.

Durée de l’évènement

5.04.am - 8.04.am

Coût:

Prijs luide organisator

Lieu de l’évènement:

Hal 7.1 - Invoer A, Stand C8

Afficher plus
Afficher moins

BORA au salon EuroCucina 2018

Popup Picture
Découvrez nos produits en direct auprès de nos distributeurs
Trouver un distributeur

Cookies pour l'analyse des accès au site web/mesures de marketing.

En poursuivant l'utilisation de ce site web, vous acceptez cette utilisation. Informations relatives aux cookies et vos possibilités de vous y opposer.