Menü
Produkte Erleben

Katalog bestellen

Ihre Daten

Bestellen Sie jetzt kostenfrei das exklusive BORA Magazin mit Informationen rund um unsere Küchensysteme und spannende Geschichten aus der BORA Welt.
Bitte beachten Sie: Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder.
Headerbild_Messen_und_Termine_L_9-18.jpg Headerbild_Messen_und_Termine_m_9-18.jpg

MESSEN

Auf den großen Leitmessen wie die EuroCucina in Mailand, die Living Kitchen in Köln oder die Fachmesse area30 in Löhne, präsentieren wir unsere Produkte und die Marke BORA aufmerksamkeitsstark und begeistern Fachbesucher wie Endkunden.

BORA auf der Living Kitchen 2019

BORA auf der Living Kitchen 2019
Messe
Batibouw 2019

Batibouw 2019

21.02.2019

Batibouw is de grootste vakbeurs voor bouwen en renoveren in België. De beurs vindt elk jaar plaats in het NPO Brussels Exhibition Center en fungeert als ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende leveranciers binnen de bouwsector - van hypotheekverstrekkers tot ambachtslieden. Bezoekers krijgen informatie over innovaties en trends en kunnen deelnemen aan forumdiscussies, seminars en soortgelijke evenementen. Exposanten kunnen er nieuwe producten en productwijzigingen voorstellen en contacten leggen en onderhouden. Beleef de revolutie in keukendesign van dichtbij: ontdek zelf de BORA kookveldafzuigingen en laat u overtuigen door het feit dat het ontwikkelde systeem de kookdampen probleemloos naar beneden afzuigt en absolute ontwerpvrijheid toelaat. Of het nu BORA Basic, BORA Classic of BORA Professional is: de BORA afzuigingen betekenen het einde van de afzuigkap.

Veranstaltungsdauer

21.02.2019 - 03.03.2019

Kosten:

Prijs luide organisator

Veranstaltungsort:

Messestand 11

Mehr anzeigen
Weniger anzeigen
Messe
Sadecc 2019

Sadecc 2019

05.04.2019

Om de twee jaar vindt de Franse keukenvakbeurs SADECC plaats in Parijs in Frankrijk. Op de beurs kan men de leidende keukenmerken, belangrijke marktspelers, nieuwe trends, nieuwe leveranciers en nog veel meer ontdekken. Ook in Frankrijk wil BORA het einde van de afzuigkap bewerkstelligen en het vakpubliek overtuigen met innovatieve keukentrends. BORA stelt er de nieuwste kookveldtrends voor en maakt het mogelijk om het BORA principe live te ervaren. Daarnaast kunnen mensen aan de BORA experts advies of informatie vragen over de kookveldafzuigingen.

Veranstaltungsdauer

05.04.2019 - 08.04.2019

Kosten:

Prijs luide organisator

Veranstaltungsort:

Hal 7.1 - Invoer A, Stand C8

Mehr anzeigen
Weniger anzeigen

BORA auf der EuroCucina 2018

Popup Picture
Überzeugen Sie sich vor Ort
Handelspartner finden

Cookies zur Analyse von Websitezugriffen/Marketingmaßnahmen

Durch die weitere Nutzung der Website stimmen Sie dieser Verwendung zu. Informationen zu Cookies und Ihre Widerspruchsmöglichkeit.